Remedii

Este un adevărat aspirator de toxine. Ați auzit de curățarea organismului cu boabe de orez nefiert?reteta de dr.Virginia Faur

Doctor si cercetător științific, Virginia Faur este cunoscuta in întreaga țara pentru medicamentele naturiste pe care le-a inventat si pentru remediile naturiste pe care le recomanda in prevenirea si tratarea afecțiunilor minore. Atunci când vine vorba de menținerea tinereții si greutății corporale optime, specialistul amintește despre cura cu orez. Dieta are ca scop detoxifierea organismului si alungarea efectelor precum moleșeala, oboseala nejustificata, lipsa somnului, răceli frecvente, scăderea sistemului imunitar, greutate excesiva. Cura de detoxificare si slăbire cu orez – „Corpul înghite chimicale la tot pasul.
Soluția? Sa lucrezi permanent la dezintoxicarea organismului tau. Exista numeroase metode; multe le-am descris detaliat in cărțile mele. Una dintre ele, extrem de simpla si eficienta, este cea cu orez si se face timp de 10 zile“, spune doctorul Virginia Faur.
Ingrediente: 10 linguri boabe de orez brun, 1 lingurița scorțișoara, 1 litru apa fiarta

Cum se procedeaza: Se fierbe apa si se toarnă apoi intr-un borcan. Se adaugă cele 10 linguri de orez si scorțișoara. Se închide borcanul cu capac. Se lasă conținutul sa se răcească, după care borcanul se păstrează in frigider, pana diminuata.

Mod de administrare: Se consuma 1 lingura de orez, dimineața, pe stomacul gol, timp de 10 zile. Dupa ce se consuma orezul, nu se mănâncă nimic timp de 2 ore. Detoxificarea cu boabe de orez poate fi repetata o data la 3 luni.

Secretul detoxificații cu orez

Secretul consta in sămânța de orez care are o structura de cristal. Când semințele stau in apa, amidonul este departajat. Orezul se digera in intestin si acționează ca un aspirator de toxine.

error: Content is protected !!