Remedii

Această apă de detoxifiere cu ardei negru și cuișoare poate ajuta la pierderea în greutate și digestia

Tractul nostru digestiv este numit responsabil pentru absorbția nutrienților din alimente. Prin urmare, orice problemă din sistem poate crea o problemă în călătoria noastră de slăbire

Pierderea în greutate a fost întotdeauna în centrul oricărei discuții legate de sănătate. Vărsarea unor kilograme în plus nu numai că ne ajută să ne încadrăm în ținuta noastră preferată, dar face și minuni pentru sănătatea noastră generală. Mai mult, poate ajuta la scăderea riscurilor mai multor boli legate de stilul de viață. În scenariul actual (pandemia de coronavirus în curs), când toți ne-am redus activitățile în aer liber, mulți oameni s-au plâns de creșterea în greutate. Dacă se întâmplă să fii unul dintre ei, atunci acest articol este doar pentru tine!

Alimentele și băuturile joacă un rol important în gestionarea greutății. Conform experților din întreaga lume, ceea ce consumăm zilnic împărtășește o relație simbiotică cu un stil de viață sănătos și pierderea în greutate. Deși o călătorie adecvată de slăbire necesită timp și dăruire, există câteva băuturi detoxifiante care ajută la accelerarea procesului. Un astfel de exemplu este apa de detoxifiere făcută cu condimente sănătoase de bucătărie, cum ar fi piper negru   și cuișoare .

 

Iată câte boli vindecă gălbenelele (află cum le poți prepara și administra)

 

Beneficiile ardeiului negru pentru pierderea în greutate:

Conform Nutriționistului și Practicantului în Sănătate Macrobiotic Shilpa Arora ND, ” Piperul negru este încărcat cu un compus numit piperină. Se știe că accelerează performanțele metabolice și scade rata acumulării de grăsime în corpul nostru.”

Beneficiile cuișorului pentru pierderea în greutate:pierderea in greutate

Cuișoarele conțin eugenol despre care se știe că promovează digestia și accelerează metabolismul. O digestie bună este unul dintre factorii cheie pentru pierderea eficientă în greutate.

Pentru cei nemulțumiți, tractul nostru digestiv este numit responsabil pentru absorbția nutrienților din alimente. Prin urmare, orice problemă din sistem poate crea o problemă în călătoria noastră de slăbire.

Beți acest piper negru și cuțite de detoxifiere apă dimineața devreme și începeți o zi sănătoasă. Amintiți-vă întotdeauna, moderarea este cheia!

Cum se face apă de detoxifiere cu ardei negru pentru pierderea în greutate și digestie:

Ingrediente:

1 pahar de apă

4 piper negru

2 cuișoare

Metodă:

Pasul 1. Înmuiați piperul negru și cuișoarele în apă peste noapte.

Pasul 2. Dimineața următoare, fierbeți apa și strecurați-o.

Pasul 3. Puteți adăuga puțină sare de lămâie și roz în apă pentru a vă asigura sănătatea și rezistența.

Mănâncă sănătos, rămâi în formă!

(Declinare de responsabilitate: Acest conținut, inclusiv sfaturi, oferă doar informații generice. Nu este în niciun caz un substitut pentru avizul medical calificat. Consultați întotdeauna un specialist sau propriul medic pentru mai multe informații. 

SURSA:https://food.ndtv.com/

error: Content is protected !!