Remedii

Acest suc de struguri pulpos poate ajuta la reducerea tuturor problemelor pielii (Rețetă în interior)

Acest suc de struguri pulpos poate ajuta la reducerea tuturor problemelor pielii

Fructele vedetă ale toamnei, strugurii sunt recunoscuți datorită proprietăților multiple pentru sănătate. Conțin vitamine, minerale, antioxidanți polifenolici, iar consumați cu regularitate aduc o mulțime de beneficii organismului. Iată care sunt cele mai importante beneficii ale consumului de struguri!

Acum, puteți face suc de struguri pulpos super delicios acasă cu această rețetă ușoară. Vă poate aduce beneficii și pielii!

Există ceva despre acei struguri dulci și tari care ne lasă mereu în dorința mai multor. Cu toții ne place să ne înghesuim struguri verzi, negri sau roșii. De la a avea aceste delicii la fel de mușcate, până la a le adăuga într-un bol delicios de desert – puteți include struguri în masa zilnică în mai multe moduri. Cea mai bună parte este că strugurii sunt disponibili pe piață pe tot parcursul anului, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de ciugulirea acestor mici bulbi de fructe oricând doriți.

Și dacă se întâmplă să fii cineva care iubește strugurii, hai să-ți spunem că acest fruct este minunat și pentru pielea ta. Da, ai citit bine! Pe lângă faptul că este un fruct delicios, strugurii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru a preveni diverse probleme legate de piele, inclusiv acnee, riduri și colab.

Struguri pentru sănătatea pielii: Beneficii pentru sănătate ale pielii

Mai multe studii din întreaga lume au descoperit că includerea strugurilor bogați în nutrienți în dieta noastră zilnică poate aduce beneficii sănătății noastre în mai multe moduri. Este o putere de antioxidanți care elimină toxinele, purifică sângele și ne curăță pielea din interior. Anterior, un studiu realizat de o echipă de cercetători de la Universitatea din California, Los Angeles (UCLA), a constatat că conținutul de resveratrol din struguri ajută la combaterea bacteriilor care provoacă acnee.

Un nou studiu, publicat în Jurnalul Academiei Americane de Dermatologie, a sugerat în continuare că consumul de struguri poate ajuta la protejarea pielii noastre împotriva daunelor cauzate de razele ultraviolete (razele UV).suc de struguri

Consumul de morcovi poate ajuta la reducerea riscurilor cardiace: 5 sfaturi alimentare (vezi reteta aici)

 

Având în vedere beneficiile sale, vă aducem o rețetă uimitoare de băuturi din struguri care vă va face să vă îndrăgostiți din nou de fructe. Este clasicul suc de struguri pulpos. S-ar putea să fi mai avut ambalat suc de struguri pulpos înainte; dar cu această rețetă super ușoară, acum puteți prepara această băutură și acasă.

error: Content is protected !!