Remedii

Nu aruncați apa de orez, folosiți-o !multe beneficii pentru par si piele!!

Iată de ce nu trebuie să arunci apa de orez!

În India, orezul este gătit în general, fierbându-l în apă, deoarece face orezul moale și apa de orez este de obicei aruncată. Interesant este că apa de orez este încărcată cu substanțe nutritive și amidon, care pot fi folosite în mai multe moduri.

De fapt, apa de orez a fost folosită ca o poțiune magică în multe civilizații antice pentru a îmbunătăți sănătatea, pentru a obține o piele fără cusur și pentru a obține părul strălucitor. De asemenea, oferă multă hrană organismului. Iată ce poți face cu el.

Crește energia

Consumul de apă de orez fiert poate ajuta la îmbunătățirea digestiei, ameliorează constipația și poate preveni mai multe afecțiuni. Apa de orez este plină de bunătatea mineralelor și a carbohidraților sănătoși, astfel, consumul unui pahar de apă de orez în fiecare dimineață poate oferi corpului tău energie suficientă pentru a rămâne activ pe tot parcursul zilei.

Ca hrană pentru copii mici

În loc să investiți în alimente scumpe pentru copii, dați micului orez gătit împreună cu puțină apă de orez copilului mic. Este ușor de digerat și oferă energie instantanee. De asemenea, elimină constipația.

Ca amidon de porumb pentru hainele tale

De veacuri, apa de orez a fost folosită pentru a conferi hainelor de bumbac o textură clară. Înmuiați țesătura spălată în apă de orez și lăsați-o să se usuce la soare. Este cea mai ușoară soluție pentru toate îmbrăcămintea ta din bumbac.

Tratează acneea și cosurile

Aplicarea apei de orez pe cosuri și acnee poate reduce în mod natural acele urme neplăcute. Îl puteți folosi ca toner pentru a reduce porii deschiși. Doar tamponează o minge de bumbac în apa de orez și folosește-o peste zonele afectate și scapă de cosuri și acnee fără efort.

Tonic și mască rapidă pentru păr

Această poțiune magică va fi cel mai ușor și cel mai ieftin tratament pentru a rezolva toate problemele cu părul. Doar masați-vă părul cu apă de orez și păstrați-l timp de 20 de minute. Acest lucru va ajuta la revigorarea strălucirii părului pierdut în doar câteva zile. Puteți face un tonic simplu pentru păr cu apă de orez și flori de hibiscus. Păstrați-l o zi și pulverizați-l pe păr, spălați-l și asistați la magie.

Îmbunătățește digestia și sănătatea intestinelor

Apa de orez oferă organismului o nutriție suficientă și poate îmbunătăți în mod natural sănătatea intestinelor, precum și digestia. Prezența mineralelor ajută la echilibrarea nivelului de electroliți în organism, în special în timpul verilor și al vremii umede. Oferă o hidratare amplă organismului, completând substanțele nutritive pierdute.

Daca va plac articolele noastre nu uitati sa dati un share https://graiul-nostru.ro/

Ser de față ușor

Umpleți doar o sticlă cu o porție de apă de orez, apă de trandafiri și glicerină. Se amestecă frumos și se adaugă picături de ulei esențial de portocale, se amestecă toate împreună și se utilizează pentru o piele limpede.

error: Content is protected !!