retete

Sfaturi pentru dieta de vară: apă cu scorțișoară-mentă vă poate ajuta să vă păstrați răcoros în timpul sezonului

În timpul verilor, ne place să adăugăm în sticla / ulciorul de apă niște frunze de mentă reci și bețișoare de scorțișoară savuroase.

Dacă ați crezut că AC, ventilatoarele și răcitoarele sunt suficiente pentru a bate căldura, atunci s-ar putea să vă înșelați un pic aici. Suntem de acord că fanii ne ajută să ne răcorim instantaneu; dar credeți-ne, este doar o soluție temporară la problema universală. Prin urmare, experții recomandă întotdeauna încărcarea apei și a alimentelor și băuturilor reci care ne pot menține hidratați și ne pot răci din interior. De fapt, noi toți ne înghesuim galoane de apă, sucuri și alte băuturi în timpul verilor. O astfel de opțiune populară de băut este apa aromată. Trebuie să vă întrebați ce este apa aromată. Este practic un fel de apă de detoxifiere în care îți infuzi paharul obișnuit de apă cu mirodenii întregi, ierburi, fructe etc. Puteți adăuga orice aromă la alegere. Nu are nevoie de fierbere sau de înmuiere peste noapte.

În timpul verilor , ne place să adăugăm în sticla / ulciorul de apă niște frunze de mentă reci și bețișoare de scorțișoară savuroase . Și cei care se bucură de amețeala lămâii , pot adăuga și o felie de lămâie. Tot ce trebuie să faceți este să luați o sticlă de apă, să adăugați aceste ingrediente și să o păstrați lângă voi. Bea apa pe tot parcursul zilei; puteți reumple și sticla, păstrând ierburile și condimentele așa cum este.

 • Beneficiile pentru sănătate ale apei de scorțișoară-mentă în timpul verilor:

  1. ” Menta este un puternic antioxidant. Ne ajută să ne dezintoxicăm corpul și să controlăm nivelul zahărului din sânge. În timpul verilor, menta ajută digestia și balonarea nedorită”, afirmă Shilpa Arora ND, nutriționistul și medicul specialist în sănătate Macrobiotic.

  2. Scorțișoara are proprietăți antivirale, antibacteriene și antifungice care pot ajuta la reducerea mai multor boli sezoniere și pericole pentru sănătate, sporind în continuare imunitatea.

  3. Lămâia este un fruct de vară prin excelență și nu există două modalități în acest sens. Este încărcat cu vitamina C, fibre și antioxidanți care ajută la prevenirea deteriorării radicalilor liberi și a deshidratării.

  4. În plus, toate aceste trei elemente au fost întotdeauna promovate ca benefice pentru a pierde în greutate . Deci, această apă de scorțișoară-mentă ajută și la scăderea în greutate în timpul verilor.

  Citește și: Această apă de detoxifiere cu ardei negru și cuișoare poate ajuta la pierderea în greutate și digestia

  Cum se face apă cu scorțișoară-mentă:

  apaPasul 1. Luați o sticlă de apă, de preferință o sticlă de sticlă sau oțel.

  Pasul 2. Adăugați 4 arcuri de mentă, 2 bețișoare de scorțișoară și 2 felii de lămâie.

  Pasul 3. Închideți sticla și beți ori de câte ori doriți. Asigurați-vă că aruncați ierburi și condimente a doua zi.

Ușor, nu? Acum, pregătește-te cu toate ingredientele și fă-ți o sticlă de apă de scorțișoară-mentă în acest sezon. Fericiți veri!

SURSA:https://food.ndtv.com/

error: Content is protected !!