retete

Tort Cu Crema Si Ciocolata

Ingrediente pentru rețeta de prăjitură cremoasă și cu ciocolată

Materiale

Pentru crema de ciocolata

Pentru crema alba

a decora

 

Cum se face un tort cremos și cu ciocolată?

Care sunt sfaturile pentru tortul cu cremă și ciocolată?

  • Pentru ca tortul de tort să crească, bateți gălbenușul și albușul în boluri separate și adăugați-le în amestec.
  • Asigurați-vă că materialele pe care le veți folosi sunt la temperatura camerei.
  • De asemenea, puteți furniza echilibrul acid al tortului adăugând un praf de bicarbonat de sodiu la praful de copt.
  • Utilizați o lingură de lemn în procesul de amestecare și aveți grijă să nu folosiți obiecte metalice.
  • După ce ați cernut ingredientele uscate, adăugați-le în amestec. Dacă consistența aluatului de tort este apoasă, puteți adăuga făină încetul cu încetul.
  • Puteți utiliza o formă de tort  pentru a împiedica stricarea tortului.
  • Nu uitați să decorați blaturile tortului cu smântână și ciocolată cu sosuri de fructe și bomboane.

Câte calorii sunt într-o porție de tort cu cremă și ciocolată?

  • O porție de tort preparată în conformitate cu măsurătorile este de aproximativ 360 de calorii.
error: Content is protected !!