stiri

Marian Stoica: Adi Popa susține că doar s-a antrenat cu Steaua. “Atât, nimic mai mult!” Se repetă episodul “Voluntari”?

Articol preluat de pe DigiSport si Marian Stoica: https://www.facebook.com/marian.stoica.3304/

Adi Popa (32 de ani) a încheiat ieri contractul cu Academica Clinceni, iar joi dimineață, pe 1 iulie, s-a antrenat cu Steaua, echipa condusă de Daniel Oprița.

Adi Popa: “Le mulțumesc, dar nu s-a pus problema. L-am rugat doar pe Oprița să fac antrenament”
Triplu campion cu FCSB, Popa afirmă că doar l-a rugat pe Oprița să efectueze un antrenament alături de Steaua.

“Eu locuiesc lângă stadion şi cum am terminat contractul cu Academica, am mers ieri (n.r. miercuri, 30 iunie) să fac o mișcare acolo. Și azi am mers să fac un antrenament și cu ei. Nu există nicio negociere, nicio tatonare.

Un oficial al clubului Steaua susține contrariul. “Discuții au fost sută la sută. Probabil nu s-au înțeles”, a precizat pentru digisport.ro, sub protecția anonimatului, un oficial al roș-albaștrilor.

Precedentul Voluntari. Adi Popa a spus că doar se antrenează cu echipa lui Teja, dar apoi a semnat
Moderatorul Radu Drăguț i-a adus aminte lui Adi Popa că la fel a procedat și în toamnă când s-a antrenat cu formația FC Voluntari. Inițial, internaționalul cu 24 de selecții a spus că doar se antrenază cu trupa lui Mihai Teja, dar ulterior a semnat cu gruparea ilfoveană.

“Da, dar la Voluntari m-am antrenat vreo trei luni. Era aproape iarnă când m-am decis să rămân. Atunci am făcut-o pentru domnul Teja”, a replicat Adi Popa.

La FC Voluntari, Adi Popa a stat doar până în ianuarie, când a semnat cu Academica Clinceni.

500.000 de euro e cota lui Adi Popa