Remedii

Cum se foloseste uleiul de ricin pentru cresterea parului! Rezultatele se observa dupa numai 2 saptamani

Dacă nu ați folosit niciodată ulei de ricin pentru cosmetice, medicamente sau pentru curățare, ar trebui sa incercati. Acest lucru este ușor unul dintre cele mai versatile uleiuri de acolo, și fiecare casă ar trebui să aibă o sticlă.

Uleiul de ricin este excelent pentru regenerarea părului. Există mii de oameni care lauda despre cum funcționează efectiv uleiul de ricin.

Uleiul de ricin este derivat din planta castor (Ricinus communis). Ca și uleiul de porumb și uleiul de soia, este un ulei vegetal, oferindu-i multe utilizări diverse. Semințele acestei plante sunt presate la rece pentru a extrage uleiul picant.

Uleiul de ricin este utilizat în producție si este, de asemenea, utilizat în produse de sănătate și frumusețe, diferite tipuri de medicamente și uleiuri de masaj.

Utilizarea regulată a uleiului de ricin poate îmbunătăți semnificativ sănătatea și aspectul părului.

Dacă părul lung, gros, strălucitor este obiectivul dumneavoastra, cumparati o sticlă de ulei de ricin. Acestea sunt doar cateva dintre modalitatile pe care le puteti folosi ulei de ricin pe par:

Grosimea și părul regenerat: Uleiul de ricin este încărcat cu acizi grași omega 9, care hrănesc părul și foliculii. Uleiul de ricin este capabil să pătrundă în porii și foliculii care produc păr.

Împărțirea finală: Îndepărtați ușor uleiul de ricin pe capetele părului și lăsându-l acolo pentru una sau mai multe ore, puteți vindeca capetele divizate

Mătreața: Mătreața este o problemă jenantă și cine vrea să folosească pentru totdeauna șampoanele anti-mătreață?

Se amestecă ulei de ricin cu suc de lămâie și ulei de măsline. Aplicați-o pe scalp și lăsați-o pe ea timp de o oră înainte de șamponare ca de obicei.

Au observat rezultate bune prin utilizarea uleiului de ricin numai 2 sau 3 ori pe săptămână.

Îmi place să-l aplic doar cu o zi înainte de spălarea părului pentru a-mi permite să-și facă treaba. Aplicarea zilnică nu o face să funcționeze mai bine și, pe lângă asta, face ca părul să fie uleios și gras.

Pentru un beneficiu maxim, masati scalpel cu ulei de ricin si asteptati cel putin o ora.