Remedii

Durerile de oase și articulații stopate cu aceasta reteta din ghimbir, turmeric, morcovi si lapte de cocos

Durerea din oase și articulații este foarte deranjantă și poate agrava și provoca inflamații cronice și diverse probleme de sănătate.

Durerea articulară este extrem de intensă și împiedică toate activitățile zilnice ale unei persoane.

Prin urmare, trebuie să vă asigurați că faceți tot ce este posibil pentru a preveni această durere sau, cel puțin, să reduceți intensitatea acesteia. Tot ce trebuie să faceti este sa lubrifiați articulațiile, să întăriți oasele și să calmați inflamația.

Principalele cauze ale durerii articulațiilor și oaselor sunt leziunile, guta, osteoartrita și artrita, bolile autoimune și inflamațiile.

Remediul pe care vi-l propunem conține ingrediente naturale, cu proprietăți medicinale puternice.

Ghimbirul este un puternic antiinflamator care întărește sistemul imunitar și previne afecțiunile.

Morcovii sunt bogați în substanțe nutritive care susțin sănătatea articulațiilor și a oaselor.

Remediu pentru durerea osoasă și articulară
Mod de pregătire
Ingrediente:

• 2 cm. de rădăcină proaspătă de ghimbir
• 5 sau 6 morcovi
• 1 cm. rădăcină de turmeric
• 250 ml lapte vegetal ( cocos , migdale)

Instrucțiuni:

Îndepărtați ghimbirul și turmericul, apoi amestecați-le cu toate celelalte ingrediente într-un blender. Amestecați până când obțineți un amestec bine închegat. Această cantitate este suficientă pentru o zi.

Utilizare:

Ar trebui să luați 50-60 ml. din acest remediu, de trei ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mesele principale. Dacă este prea gros in ceea ce privește consistența pentru tine, diluează-l cu puțină apă.

Sfat suplimentar:

Următorul amestec este, de asemenea, benefic în cazul durerilor articulare și osoase. Acesta conține urzică, coada-calului și ulmaria. Se procedează ca și în cazul anterior. Toate aceste plante au efecte analgezice puternice, care susțin regenerarea osului și reparația articulațiilor.